Follow your first journalist

Create a free Journa account

Search and follow 52.983 automatically recognized authors and receive the latest news of the journalists you follow in a convenient newsfeed and in your inbox. Want to know more?

Sign up with LinkedIn
Already have an account? Log in with Linkedin
Are you a journalist? Create a profile
By signing up you agree to the terms and conditions and the privacy policy.

Journalist

Ondine van der Vleuten

Published in PZC, AD, BN DeStem, De Ondernemer, De Stentor, de Gelderlander, Tubantia, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, HLN, Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant and NU.nl
Followers
1
Articles
1217
Media
13
Collaborated with

Highlighted

Oct 23 ’17

Terneuzen loopt vooruit op een landelijk actieplan van Sportvisserij Nederland — Hengelaar houdt oog op eigen viswater

Sportvisserij Nederland strijdt samen met gemeenten en hengelsportverenigingen tegen vissterfte. Terneuzen loopt voorop.

Terneuzen werd afgelopen zomer een paar keer opgeschrikt door massale vissterfte. In de Otheense Kreek, bij uitwateringskanaal Nol Zeven, bij de eendenvijver in Axel en bij De Brandput, midden in Biervliet.

Niels Patijn, fervent visser en bestuurslid van hengelsportvereniging De Schelde Haven in Biervliet, rook het al van een afstand. ,,Het was juni en flink warm. Toen ik dichte…

Oct 21 ’17

Reportage landelijke aanpak adresfraude — de adresfraudeur

Als ze hem vragen wat hij komt doen, houdt sociaal rechercheur Guido de Rechter het simpel: ,,Er is een papieren wereld en een échte wereld. Die twee moeten zoveel mogelijk kloppen. Daarom ben ik nu bij u. Om te kijken of de situatie bij u wel klopt met wat er op papier over u bekend is."

Op jacht naar

Guido de Rechter haalt een pasje tevoorschijn. ,,Alstublieft, mijn identiteitsbewijs. Iedereen kan wel zeggen dat hij ambtenaar is van de gemeente Terneuzen, hè! Mag ik u een paar vragen stellen?"

De…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

75 articles (from 1.217 total)