Follow your first journalist

Create a free Journa account

Search and follow 52.983 automatically recognized authors and receive the latest news of the journalists you follow in a convenient newsfeed and in your inbox. Want to know more?

Sign up with LinkedIn
Already have an account? Log in with Linkedin
Are you a journalist? Create a profile
By signing up you agree to the terms and conditions and the privacy policy.

Journalist

Laurens Verhagen

Published in de Volkskrant, De Morgen, HLN, De Ondernemer, Nederlands Dagblad and NU.nl
Followers
24
Articles
810
Media
6
Collaborated with

Highlighted

Laurens Verhagen for de Volkskrant
Jul 01 ’17

Internet — Deze dappere browser gaat het web redden

Een browser die beter is dan de andere wordt vaker vertoond. De ambities van Brave reiken verder: afrekenen met het op hol geslagen advertentiesysteem.

Voor verreweg de meeste mensen is het Google-programma Chrome de toegangspoort tot internet, gevolgd door browsers als Internet Explorer of Edge van Microsoft, Apples Safari of good old Firefox. De kaarten lijken aardig geschud te zijn en de software ontloopt elkaar niet zo gek veel. Soms is een nieuwe versie van het ene programma wat sneller, dan…

Jun 28 ’17

Ict'er wordt bedolven onder de leuke banen

Er is een groot tekort aan mensen met deskundigheid op het gebied van ict. Bedrijven weten zich geen raad. Maar wie informatie- en communicatietechnologie in zijn skillset heeft, is spekkoper.

Het tekort aan ict-personeel neemt in rap tempo toe. Inmiddels kan een op de vier ict-bedrijven in Nederland niet genoeg werknemers vinden, zo blijkt uit de laatste cijfers van het CBS. Twee jaar geleden was dat nog een op de negen, waarmee de ict-branche inmiddels de sector is die het meest last heeft van …

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

75 articles (from 810 total)