Volg je eerste journalist

Maak een gratis Journa account aan

Zoek en volg 52.983 automatisch herkende auteurs en krijg het laatste nieuws van de journalisten die je volgt in een overzichtelijke nieuwsfeed én in je inbox. Meer weten?

Inschrijven met LinkedIn
Heb je al een account? Log in met Linkedin
Ben je journalist? Maak een profiel aan
Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Journalist

Judith Evertse

Een journalistieke allrounder die verzot is op complexe (politieke, juridische) dossiers en interessante mensen om mooie verhalen over te vertellen. Werkt nu als freelancer voor Eindhovens Dagblad, waar ik verslaggever en coördinator ben voor de
Volgers
3
Artikelen
174
Media
7
Samengewerkt met

Uitgelicht

Judith Evertse voor Eindhovens Dagblad
vr. 10 nov. ’17

In de bres voor tehuis op Curaçao

De Vessemse Virma Durinckwist in recordtijd een loods vol gebruikte medische hulpmiddelen en meubels in te zamelen voor een noodlijdend verpleegtehuis op haar geboorte-eiland Curaçao.

Een nachtelijk berichtje met een vriendelijk, doch dringend verzoek om hulp. Meer had Virma Durinck-Lourens niet nodig om in actie te komen voor verpleegtehuis Betèsda op haar geboorte-eiland Curaçao. ,,Een bestuurslid appte mij dat dit tehuis in moeilijkheden verkeerde. Veel spullen en meubels zijn sterk verouderd …

Judith Evertse voor Eindhovens Dagblad
ma. 30 okt. ’17

DUTCH DESIGN WEEK 2017 — Negen dagen praten

Negen dagen lang hebben ze verbaal alles uit de kast gehaald om hun design in de spotlights te zetten. Ze hoorden zichzelf oneindig veel keren hetzelfde verhaal afsteken. Met engelengeduld beantwoordden ze bezoekersvragen. Maar wat leverde de Dutch Design Week uiteindelijk op voor designers, qua verkoop en contacten? Het ED maakte de (voorlopige) balans op met vijf designers die hun werk presenteerden tijdens de DDW.

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

75 stukken (van 174 totaal)

versie master.616dec1 · production modus · 15 dagen geleden uitgebracht