Journalist

Wouter van Loon

Datajournalist NRC
Followers
4
Articles
1427
Media
4
Collaborated with

Highlighted

Wouter van Loon for nrc.nl
Oct 11 ’19

De druk om IS-strijders terug te halen neemt toe | Kabinet mag boeren uitkopen

De Haagse Stemming Met Gert-Jan Segers, Dion Graus en Carola Schouten. Ook elke ochtend De Haagse Stemming in je inbox? Schrijf je in!

De Kamer voelt zich onmachtig tegenover Turkije. Het kabinet mag beginnen met varkensboeren uitkopen - die stinken volgens PVV’er Dion Graus erger dan koeienboeren. En de Tweede Kamer krijgt toch geen designated survivor.

MOTIES VAN ONMACHT: “De ChristenUnie pleit voor sancties tegen Turkije, maar ook dat voelt onmachtig.” Terwijl de Turkse tanks Noord-Syrië binnen…

Wouter van Loon for nrc.nl
Oct 10 ’19

Verdeeldheid in chatgroepen van boeren | Hoe Turkije aan te pakken?

De Haagse Stemming Met Stef Blok, Rob Jetten en Johan Remkes. Ook elke ochtend De Haagse Stemming in je inbox? Schrijf je in!

De VVD ziet de migratiedeal met Turkije wankelen. Boeren verkondigen de revolutie in appgroepen. En Johan Remkes wordt eindelijk burgemeester.

SYRISCHE TEGENVALLER: Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken, VVD) roept de Turkse ambassadeur op het matje, Tweede Kamerleden van CDA tot SP willen sancties tegen Turkije, de SP wil het land schorsen als lid van de NAVO. Het offensi…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

75 articles (from 1.427 total)