Journalist

Tim van Erp

Zelfstandig journalist en tekstschrijver. Gepubliceerd in of op Vrij Nederland, NRC, LINDA., LINDA.meiden, Het Parool, 3voor12, Winq, Brandpunt+, Veronica Magazine, Metro en WTF.nl. Eindredacteur bij RTL Boulevard online.
Followers
1
Articles
39
Media
7

Highlighted

Tim van Erp for LINDA.
Apr 21 ’21

Overspelige vrouwen

Een slippertje is heus niet altijd het gevolg van een relatiecrisis of een avond overgoten met drank. Sommige vrouwen zoeken het avontuur bewust op.

Tim van Erp for nrc.nl
Apr 15 ’21

Die druk op de borst? Het was tóch niet alleen maar coronapaniek

Paniek De pandemie duurde al maanden, toen die bij Tim van Erp plots tot mentale klachten leidde. Onderhuids smeulde meer spanning dan hij dacht.

De maandag voor Kerst zou een rustige dag worden. Het was dag acht van de tiendaagse thuisquarantaine van mijn huisgenote en ik. Zij is 28 en ik 31, maar onze ouders zijn aardig op leeftijd – de oudste 77 – en zo konden we tussen Kerst en Nieuwjaar ieder bij hen blijven. Voor het eerst in negen maanden meer dan een kort bezoek op afstand.

Tegen lunchtijd…

Tim van Erp for Vrij Nederland
Aug 01 ’20

Hokjesdenken binnen de homogemeenschap: hoe mannelijke vrouwelijkheid zowel wordt afgestraft als aangemoedigd

Journalist Tim van Erp (30) ziet als homoseksuele man hoe menig homo vrouwelijk gedrag bij andere homo’s veroordeelt en hoe tegelijkertijd een groeiend aantal mannen datzelfde gedrag met trots uitdraagt. Een tweestrijd binnen de gemeenschap, waarin voorbij wordt gegaan aan waar het werkelijk om draait.

#Masc4masc: het is een term die in de gay scene zowel wordt verguisd als veelvuldig gebruikt. Op homo-ontmoetingsapps als Grindr duikt de hashtag met regelmaat op in profielen, als een…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

34 articles