Journalist

Thomas Bosman

- Freelance sportredacteur Algemeen Dagblad Den Haag. - Stagiair Nieuws Online RTL Nieuws. - Hoofdredacteur Feyenoordpings.
Followers
1
Articles
43
Media
2
Collaborated with

Highlighted

Thomas Bosman for RTL Nieuws
Nov 25 ’20

Voetbalmagie, drugsgebruik en wat niet meer: het bewogen leven van Maradona

Het overlijden van Diego Maradona zorgt voor ontsteltenis in de voetbalwereld en ver daarbuiten. De Argentijnse voetballer wordt gezien als één van de beste aller tijden, maar hij was veel meer dan dat. Wat maakte Maradona zo bijzonder?

Oogverblindend, berucht, buitengewoon, geniaal, schandalig. Zomaar wat termen die de ronde doen over de overleden voetballegende. De weergaloze voetballer stond bekend als een flamboyante verschijning, zowel binnen als buiten het veld.

Miniatuurvoorbeeld Lees ook:

D…

Jul 08 ’19

Arantxa Rus verzacht leed van uitschakeling op Wimbledon met eindzege in Den Haag

Arantxa Rus heeft het leed van haar uitschakeling op Wimbledon verzacht met de winst op de ITF World Tennis Tour The Hague. De 28-jarige Westlandse won gisteren op tennispark De Rhijenhof de finale in het damesenkelspel ten koste van de Russische Valentyna Ivakhnenko.

Thomas Bosman 08-07-19, 09:51

Arantxa Rus deed afgelopen week mee aan het toernooi omdat ze niet door de kwalificatie van Wimbledon heen kwam. En de nummer 2 van Nederland had het in dat toernooi lastiger dan verwacht. In de kwart- e…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

41 articles