Follow your first journalist

Create a free Journa account

Search and follow 52.983 automatically recognized authors and receive the latest news of the journalists you follow in a convenient newsfeed and in your inbox. Want to know more?

Sign up with LinkedIn
Already have an account? Log in with Linkedin
Are you a journalist? Create a profile
By signing up you agree to the terms and conditions and the privacy policy.

Journalist

Thom Schelstraete

Published in Brabants Dagblad, BN DeStem, De Telegraaf, AD, De Ondernemer and RTL Z
Followers
1
Articles
76
Media
6
Collaborated with

Highlighted

Thom Schelstraete for De Telegraaf
Dec 16 ’18

Cashen in Hong Kong

Hong Kong - Het zijn gouden tijden voor profvoetballer Crescendo van Berkel. De Hagenees wist een lucratief contract af te sluiten bij Lee Man FC, een club die uitkomt in de Hong Kong Premier League. „Je moet op een geven moment wel realistisch zijn. Een voetbalcarrière duurt ook niet tot je zestigste.”

Het zijn gouden tijden voor profvoetballer Crescendo van Berkel. De Hagenees wist een lucratief contract af te sluiten bij Lee Man FC, een club die uitkomt in de Hong Kong Premier League. „Je moet…

Thom Schelstraete for De Telegraaf
Oct 06 ’18

Fans al dagenlang paraat bij poptempel voor U2

’Baby it’s a red flag day’ zingen ze luidkeels op een voor de rest compleet leeg Ziggo Dome-plein. De Ierse supersterren treden pas morgenavond op, maar een tiental fans houdt er al sinds woensdag de wacht. „Het is voor ons een mini-vakantie met onze eigen U2-familie.”

Las Vegas, Berlijn, Keulen en vorig weekend nog Kopenhagen. Met nu twee shows in eigen land zit Karine Pas midden in haar eigen U2-tour. „Morgen…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

75 articles (from 76 total)