Journalist

Susan Poeder

Van wetenschapsjournalistiek tot weelde en luxe. Het leven kan soms raar lopen.
Followers
1
Articles
108
Media
5
Collaborated with

Highlighted

Susan Poeder for ander medium
Mar 31 ’20

36 uur in de hoofdstad van de haute horlogerie

Neuchâtel is misschien niet het eerste dat in je opkomt wanneer je aan Zwitserland denkt. De stad, die letterlijk ‘nieuw kasteel’ heet, vormt in combinatie met Genève de ultieme bestemming voor de horlogeliefhebber. Als echte royal reist LXRY af naar de hoofdstad van haute horlogerie om te zien hoe horlogemerk HYT een nieuwe definitie geeft aan watchmaking.

HYT

HYT in Neuchâtel is net al de Batcave in Batmans Wayne Manor: het kasteel ademt weelde en vormt een interessant centrum voor kunst en ges…

Susan Poeder for National Geographic
Aug 21 ’18

Stopover in Taiwan: 24 uur in Taipei

Je buik rondeten op een van de vele drukbezochte avondmarkten of even helemaal tot rust komen met tai chi in het Peace Park. Leer Taipei kennen in 24 uur!

Vlieg je – met bijvoorbeeld China Airlines – richting Bali, dan zou je zomaar eens het geluk kunnen hebben op een 24-uurs layover in Taipei. Voor sommigen een reden om een kortere, en vaak duurdere, vlucht te boeken. Zonde! Want met een Nederlands paspoort krijg je in Taiwan een gratis visum voor 90 dagen wat betekent dat je deze uren niet hoef…

Susan Poeder for National Geographic
Nov 05 ’16

5 vragen over Exomars

Aanstaande woensdag is het zover. Als alles goed gaat, zal Europa voor het eerst landen op Mars. We spraken met planeetonderzoeker Sebastiaan de Vet, die woensdag live voor National Geographic Channel de gebeurtenissen zal bespreken.

Op weg naar Mars

NASA heeft al meerdere onderzoeken verricht op Mars, maar toch weten we nog maar weinig van de planeet. Nu hoopt ook de Europese ruimtevaartorganisatie ESA er een landingsvaartuig aan de grond te zetten voor nader onderzoek.

1. Sebastiaan, wat houdt jo…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

72 articles (from 105 total)