Journalist

Sam de Voogt

Published in nrc.nl, BNR and nrc.next
Followers
7
Articles
1525
Media
3
Collaborated with

Highlighted

Sam de Voogt for nrc.nl
Oct 11 ’17

Zeventien vragen over de hausse op de huizenmarkt

Sinds 2013 stijgen de gemiddelde huizenprijzen en de enorme vraag op de huizenmarkt overschaduwt inmiddels het aanbod. Hoe kan dat? Moeten we vrezen voor een nieuwe zeepbel? In dit vragenstuk hebben we alles wat je wilt weten over de koopwoningmarkt op een rijtje gezet.

Sam de Voogt for nrc.nl
Jun 23 ’17

Klauteren voor gevorderden

Er staat een soort halfpipe in de achtertuin van de Rotterdamse sportschool De Bunk’r. Niet om op te skaten; er staat maar één helft. Wie zich hier met skateboard vanaf stort, belandt met zijn neus in het gras. Nee, deze ruim vier meter hoge halfpipe, ook wel de warped wall genoemd, staat er om op te klimmen. Korte aanloop, snelle korte passen, en dan is het de bedoeling dat de zwaartekracht wordt getart.

De warped wall is een van bekendste obstakels van Ninja Warrior, een programma dat dit voorj…

Sam de Voogt for nrc.nl
Jun 05 ’17

Heldeneten

With great power comes great responsibility. U kent deze quote wellicht niet, maar hij is wereldberoemd omdat hij wordt uitgesproken door Ben Parker, oom van Peter Parker, alias Spider-Man. Van de populaire Marvelstrip verschijnt begin juli de zesde grote speelfilm. Parker probeert zijn neef mee te geven dat hoewel hij nu superkrachten bezit, hij ze alleen op een verantwoordelijke manier moet gebruiken.

Menno de Koning interpreteert de uitspraak anders. De Koning kent u misschien nog wel als die …

May 03 ’17

Niet eerder was Israël zo fel tegen buitenlandse pers

Correspondent uitgezet Dat Israël een journalist het land uitzet is uitzonderlijk. Maar de onverdraagzaamheid van het land voor kritiek neemt al jaren toe.

Twee of drie keer. Zo vaak is het in de laatste zeventien jaar voorgekomen dat Israël dreigde een journalist het land uit te zetten, zegt directeur Glenys Sugarman van de Foreign Press Association (FPA) in Israël. Waarom Derk Walters, correspondent van NRC in Israël, per 1 juli moet vertrekken is haar een raadsel. „Ik kan het niet verklaren. H…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

75 articles (from 1.525 total)