Follow your first journalist

Create a free Journa account

Search and follow 52.983 automatically recognized authors and receive the latest news of the journalists you follow in a convenient newsfeed and in your inbox. Want to know more?

Sign up with LinkedIn
Already have an account? Log in with Linkedin
Are you a journalist? Create a profile
By signing up you agree to the terms and conditions and the privacy policy.

Journalist

Roy Derks

Published in Techzine
Followers
1
Articles
39
Media
1

Highlighted

Roy Derks for Techzine
Jul 04 ’17

Ford lanceert deelnetwerk voor e-bikes in San Francisco

Autofabrikant Ford heeft samen met de startup Motivate een deelnetwerk voor e-bikes in de Amerikaanse stad San Francisco gelanceerd. Met de lancering van Ford GoBike is de eerste fase van het opzetten van het op één na grootste deelnetwerk voor fietsen ingegaan, dat uiteindelijk uit 7000 e-bikes moet bestaan.

De reikwijdte van het netwerk beslaat de gehele “Bay Area”, dat naast San Francisco ook uit Oakland en San Jose bestaat. Voor een bedrag van 3 dollar kan iedereen via de bijbehorende applica…

Roy Derks for Techzine
Jun 17 ’17

Box Drive biedt onbeperkte opslagruimte via lokale cloudschijf

Box gaat zakelijke gebruikers onbeperkte opslagruimte bieden met hun nieuwe dienst Box Drive, waarmee ze de strijd aan gaan met concurrent Dropbox. Het bedrijf hoopt nieuwe klanten over te laten stappen naar de cloud, door de Box Drive beschikbaar te maken als lokale drive op de pc.

Deze Box Drive werkt binnen Windows en macOS hetzelfde als een lokale drive of USB-stick. Het verschil is alleen dat de schijf zich in de cloud bevindt en er dus wel een internetverbinding nodig is. Box biedt een onbe…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

39 articles