Follow your first journalist

Create a free Journa account

Search and follow 52.983 automatically recognized authors and receive the latest news of the journalists you follow in a convenient newsfeed and in your inbox. Want to know more?

Sign up with LinkedIn
Already have an account? Log in with Linkedin
Are you a journalist? Create a profile
By signing up you agree to the terms and conditions and the privacy policy.

Journalist

Ronald Wilfred Jansen

Published in de Gelderlander
Followers
1
Articles
2
Media
1

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2 articles

 • Ronald Wilfred Jansen for de Gelderlander
  Oct 03 ’19

  @redactie

  Ingezonden brieven kunnen worden gestuurd naar discussie@gelderlander.nl. Vermeld uw naam en woonplaats. De redactie behoudt zich het recht voor brieven in te korten.

  Fotografen

  Voorheen in Arnhem woonachtig, ging ik vanuit Drenthe na 1,5 jaar het Nationaal Park De Hoge Veluwe weer eens bezoeken. De verwachtingen waren hoog, ondanks het miezerige weer. Er viel me een aantal zaken op. Mooi zijn de renovaties aan de vogelobservatieplaatsen en de heemtuin in de maak. Ik mocht hier…

 • Ronald Wilfred Jansen for de Gelderlander
  Dec 20 ’18

  @Redactie

  Brief van Rutte

  Vol irritatie de brief van 'Mark' gelezen, gratis te downloaden op de website van de VVD. Het getuigt van manipulatief gedrag, zo vlak voor de verkiezingen. In de eerste plaats is het niet fair de ontwrichting van de Nederlandse samenleving aan een minderheid toe te schrijven. De 'pot verwijt de ketel': onze Mark geldt niet als een toonbeeld van betrouwbaarheid en het VVD-beleid is ook debet aan de groeiende tegenstellingen.

  We hebben…