Journalist

Robbert Boeijink

Published in de Gelderlander, AD, De Stentor and Tubantia
Followers
1
Articles
64
Media
4

Highlighted

Robbert Boeijink for de Gelderlander
Aug 09 ’17

Achtergelaten bonnetje bij bejaarde verlinkt 'kit-inspecteur' uit Arnhem

DOETINCHEM - Beroofd worden door de bouwvakker die je vorig jaar nog van koffie hebt voorzien. Het overkwam twee weken geleden een aantal oudere bewoners van de Doetinchemse wijk Overstegen. Vorige zomer was hij er nog actief als glaszetter, ditmaal gaf hij zich uit als 'kit-inspecteur'.

Robbert Boeijink for de Gelderlander
Aug 04 ’17

Gehavende stuntman: 'Ik kom volgend jaar terug'

Stuntman William van den Putte, die op de Zwarte Cross-zaterdag zwaar ten val kwam, is weer thuis. Deze week verliet de 33-jarige Belg het ziekenhuis.

,,Ik voel me vrij goed. Nog steeds een beetje hoofdpijn, maar het gaat beter met de dag", zegt Van den Putte. Hoe hij in het Herentalse ziekenhuis nabij zijn ouderlijk huis in Olen is beland, weet hij niet meer. Hij weet überhaupt weinig meer van de Zwarte Cross. Wel dat hij tijdens de eerste optredens op donderdag 13 juli door de Megatent sprong.

B…

Robbert Boeijink for de Gelderlander
May 29 ’17

YouTube plaatst artistieke naaktvideo's terug

Kunstzinnige video's met blote vrouwen konden volgens YouTube niet door de beugel. En toen toch weer wel.

YouTube verwijderde drie artistieke naaktvideo's die de Doetinchemse kunstenaar Amit Bar onlangs plaatste op het videoplatform. Bezwaren van Bar werden afgewezen, maar nadat De Gelderlander contact opnam over de kwestie met YouTube werden de video's teruggeplaatst.

Doetinchemmer Amit Bar is professioneel fotograaf en beeldend kunstenaar. Hij snapt er niets van dat YouTube zijn drie nieuwe vide…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

64 articles