Journalist

Olof van Joolen

Nieuwsdienstverslaggever van De Telegraaf. Portefeuille: defensie en terrorisme. Vroeger: mobiliteit. Af en toe nog steeds auto's, klassiekers en een vleugje autosport.
Volgers
4
Artikelen
1037
Media
4
Samengewerkt met

Uitgelicht

Olof van Joolen voor De Telegraaf
wo. 6 sep. ’17

Prins Maurits met extra streep ’gelijk getrokken’ — zoon margriet voelde zich ’underdressed’

Prins Maurits is bij de Koninklijke Marine bevorderd tot kapitein ter zee nadat hij de baas van de zeemacht om ’een extra streep’ had gevraagd. De adjudant van koning Willem-Alexander kreeg de promotie vorige week.

Dat gebeurde tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam in bijzijn van onder meer zijn ouders prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven. Maurits van Oranje-Nassau van Vollenhoven kreeg zijn nieuwe onderscheidingstekens uit handen van de Commandant Zeestrijdkrachten Rob Verkerk.

ma. 4 sep. ’17

Waarheidsliefde of waanzin? — De Punt

Terwijl nabestaanden van Molukse treinkapers eerder dit jaar een belangrijke slag wonnen in het proces rond De Punt, gaat het er achter de schermen heftig aan toe. Jan Beckers, de man die al jaren onderzoek naar de zaak doet, is woedend op de advocaat van de nabestaanden. Die zou te weinig zaken van nabestaanden doorzetten. Maar Beckers slaat met zijn kritiek zo wild om zich heen, dat zelfs zijn Molukse achterban zich van hem begint te distantiëren.

Het zag er voor de familieleden van de bij de b…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

75 stukken (van 1.037 totaal)

versie master.c9dac17 · production modus · één maand geleden uitgebracht