Journalist

Mariska den Hartog

Schrijft voor kranten en magazines, maar doet ook commerciële opdrachten voor bedrijven. Speciale klik met ondernemers. Met wonen en interieur, lifestyle, kinderen en geldzaken kan ik ook altijd wel iets.
Followers
0
Articles
229
Media
8
Collaborated with

Highlighted

Dec 29 ’18

Weer even thuis — 'Het is fijn om hier op te groeien'

Al zat ze niet met hen op de kleuterschool, Frederieke Geluk (42) wist toch haar draai te vinden tussen haar nieuwe klasgenootjes. Na studie en werk in Rotterdam woont ze opnieuw met veel plezier in Burgh-Haamstede.

Van Ommen naar Burgh-Haamstede verhuizen, dat is nogal wat als je zeven jaar oud bent. In 1983 maakten de ouders van Frederieke Geluk die stap vanwege de nieuwe baan van haar vader; hij werd personeelsadviseur bij de toenmalige streekvervoerder ZWN in Zierikzee.

Aug 09 ’18

zomer 2018 Eva en Neffi — Wij kunnen volledig eerlijk zijn tegen elkaar

Als je al 23 jaar vriendinnen bent, voelt dat praktisch als familie. Zo voelt het ook voor Eva Berrevoets (25) en Neffi Hensen (25) uit Vlissingen. Ze raakten als peuters van twee jaar oud bevriend voor het leven.

We woonden in 'de Cirkel', een nieuwbouwwijk in Vlissingen. Mijn vader had een badje neergezet in de tuin. Er stonden nog geen schuttingen en toen kwam er van een stukje verderop een meisje aan. Dat was Neffi.…

Jul 18 ’18

zomer 2018 Stilteplek — Wat is de favoriete hangplek van ?

De naam Stille Strand prikkelt de rustzoeker. Toch hoor je op deze plek continu auto's voorbijrazen over de Weg naar de Val, richting de Zeelandbrug. Een stuk verderop langs de Gouweveerse Zeedijk daalt de kalmte neer.

I n de eerste bocht op de Gouweveerse Zeedijk richting Ouwerkerk kom je parkeerplaats Stille Strand tegen. Een mooie naam voor een stilteplek. Tenminste, dat zou je denken. Het lawaaiige verkeer vanaf Zierikzee richting de Zeelandbrug dwingt rustzoekers hun weg te vervolgen.

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

75 articles (from 229 total)