Journalist

Marek Veurtjes

Schrijft voor De Stentor over alles waar een schaats rijdt, paard springt, een motor bromt, een keu stoot of waar een balletje rolt. Omdat het de belangrijkste bijzaak in het leven is. 28 jaar jong.
Volgers
3
Artikelen
458
Media
5
Samengewerkt met

Uitgelicht

Marek Veurtjes voor De Stentor
vr. 30 aug. ’19

kwartet uit deventer in wezep actief — De bende van vier rijdt blij naar WHC

Zelfde achtergrond bij de profs, zelfde woonplaats en dezelfde amateurclub: Kevin Siemelink, Thijs Dekker, Patrick Maneschijn en Maxim van der Meer rijden een paar keer per week samen naar eersteklasser WHC in Wezep.

Ze komen allemaal uit Deventer en hebben een verleden bij een profclub. De droom om het als profvoetballer te maken, moesten ze inmiddels laten varen. Daarom staan er dit seizoen vier Deventenaren onder contract bij eersteklasser WHC in Wezep.

Kevin Siemelink (33)

Rechtsback

Marek Veurtjes voor De Stentor
ma. 26 aug. ’19

rotterdam paardensport — Houtzager redt EK in door activisten ontsierde finale

Marc Houtzager zal zich zijn derde toptienklassering op een groot kampioenschap lang heugen. In de finale bestormden dierenactivisten de ring op het EK in Rotterdam.

Hij was er met Calimero als enige van het Oranjekwartet bij op de laatste twee grote kampioenschappen, dus was Marc Houtzager de enige ruiter van wie echt iets verwacht mocht worden op het EK paardensport in het Kralingse Bos. Met de achtste plek werd de lange ruiter uit Rouveen na…

Marek Veurtjes voor De Stentor
ma. 26 aug. ’19

frank hosmar drie ek-titels — Geen goud? Dan is er iets mis

Titels zat, maar geen olympische. Het deert Frank Hosmar uit Haarle, die op het EK drie keer goud won, niet. ,,Maar ik zou het wel graag willen."

Dat Frank Hosmar (51) met de maximale score van drie gouden plakken het EK in Rotterdam verliet, was ondanks zijn favorietenrol toch een verrassing. Driemaal was hij zijn eeuwige rivale Sophie Wells de baas. De para-ruiter uit Haarle, die nooit eerder alle onderdelen won, verkeert met zijn Alphaville…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

75 stukken (van 458 totaal)

versie master.d028ba2 · production modus · 4 dagen geleden uitgebracht