Journalist

Manon de Boer

Contentmaker en journalist. Voorheen rechtbankverslaggever, restaurantrecensent en freelancer voor het Brabants Dagblad.
Volgers
1
Artikelen
114
Media
10
Samengewerkt met

Uitgelicht

Manon de Boer voor HLN
di. 3 jul. ’18

Zwangere vrouw smeert sambal in vagina rivale: "Het waren de hormonen"

Een hoogzwangere Nederlandse uit het aan België grenzende Zundert moet mogelijk tien maanden de cel in, nadat ze vorig jaar december een voormalige vriendin martelde. De 38-jarige vrouw knipte de haren van haar rivale in de liefde en smeerde sambal in de vagina van de vrouw. "Het waren de hormonen, ik was mezelf niet."

De Zundertse was beste vrienden met het slachtoffer, totdat ze erachter komt dat de vrouw een relatie had met haar man. "Ik kon niet slapen van de spanning en ging echt kapot." Ze …

Manon de Boer voor Brabants Dagblad
do. 12 mei ’16

Drijvend aan de kreeftjes

Een prachtige locatie en klassieke gerechten modern gepresenteerd. Voor de prijs-kwaliteit heeft Boven de Rivieren in Sleeuwijk terecht een Bib Gourmand.

Met een strakblauwe lucht en stralende zon is het terras van Brasserie Boven de Rivieren de ideale plek om de avond te beginnen. Met een gin-tonic en huisaperitief van prosecco en aperol welteverstaan. Het uitzicht over de Boven Merwede is een genot.

De brasserie is een drijvend restaurant in de jachthaven dat voor iedereen toegankelijk is. Het o…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

71 stukken (van 102 totaal)

versie master.c228635 · production modus · 7 dagen geleden uitgebracht