Journalist

Ingelise de Vries

Als verhalenverteller en schrijver ligt mijn focus op de verhalen achter de mens, dienst of het product. Een persoonlijke benadering en je op je gemak voelen, maakt mijn werkwijze anders dan anders. Meer weten? Check https://www.ingelisedevries.nl
Volgers
13
Artikelen
1986
Media
3

Uitgelicht

di. 5 feb. ’19

100 jaar vrouwenkiesrecht: emancipatie voltooid?

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat vrouwen in Nederland kiesrecht verkregen én zich verkiesbaar mochten stellen. Enerzijds moeten we dat vieren, anderzijds valt er nog een hoop te bereiken volgens de feministische bewegingen in Nederland.

zo. 16 dec. ’18

Dennis Storm: 'We missen een collectief doel'

Black Friday, Sinterklaas, Kerst en altijd wel ergens sale of goede aanbiedingen. We zijn massaal ontzettend gek op shoppen, aanbiedingen en nieuwe dingen aanschaffen. Bijna massaal, want er zijn ook mensen die juist zo min mogelijk spullen willen hebben. Voormalig presentator Dennis Storm leeft volgens de principes van het minimalisme. „We missen een collectief doel.”

zo. 7 okt. ’18

Psycholoog Thijs: ‘Druk zijn is een statussymbool’

Grote kans dat jij of je vrienden je er regelmatig schuldig aan maken. Op de vraag hoe het gaat, krijg je vaak het antwoord: ‘Goed, druk!’. Maar waarom zijn we allemaal zo druk, of valt het stiekem wel mee? En hoe word je stress de baas? Psycholoog Thijs Launspach specialiseerde zich op stress, drukte en burn-outs en helpt je in zijn nieuwe boek Fokking Druk een beetje op weg. Want: ,,druk zijn is een keuze”.

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

75 stukken (van 1.986 totaal)

versie master.616dec1 · production modus · 11 dagen geleden uitgebracht