Journalist

Eveline Meijer

Freelance techjournalist. Schrijft onder meer over beveiliging, het internet, mobiele apparaten en applicaties. Publiceerde onder andere op Numrush en Vance, en in het verleden ook op NU.nl en AD.nl.
Volgers
13
Artikelen
5317
Media
15

Uitgelicht

Eveline Meijer voor Numrush
vr. 27 apr. ’18

Review A Hogwarts Mystery: Een leuk spel voor onderweg met een sterke verhaallijn

Fans van Harry Potter konden woensdag een klein feestje vieren. Na al die jaren lag er namelijk eindelijk een brief van Zweinstein op de deurmat, in de vorm van een nieuw spel. En Harry Potter: A Hogwarts Mystery blijkt een lekker onderhoudend spel te zijn.

Harry Potter: A Hogwarts Mystery speel je gratis op je mobiel. Het spel is dan ook voor iOS en Android te downloaden.

In het spel maak je je eigen karakter aan, die je nog redelijk kunt aanpassen naar wens. Zo kun je zelf kiezen hoe het gezicht…

Eveline Meijer voor ander medium
do. 12 apr. ’18

Hoe kan ik openbaar wifi veilig gebruiken?

Ben je het spoor bijster over je privacy-instellingen? Leiden je apps je teveel af en grijp je keer op keer naar hetzelfde wachtwoord? Fear no more en drop je vraag bij tech-expert Eveline Meijer. Succes gegarandeerd.

In Nederland zijn er meer dan 2 miljoen plekken waar je gratis het internet op kunt, veelal via openbare wifinetwerken. Dat blijkt uit cijfers van de Consumentenbond. Handig natuurlijk, maar kun je daar wel veilig gebruik van maken?

Eveline Meijer voor ander medium
wo. 6 dec. ’17

Femke Kamps: ‘Dat je alles kunt worden, betekent niet dat je alles moet zijn’

Je weet niet meer wie je nu eigenlijk bent en wat je wilt. Bovendien is het een groot mysterie waarom anderen hun leven wel op orde lijken te hebben, terwijl jij ‘je ondergoed niet eens weet te matchen’. Klinkt dat bekend? Dan bestaat de kans dat je een quarterlife crisis hebt, net als vele andere twintigers. Ook Femke Kamps kreeg er een. Zij besloot er een boek over te schrijven.

Eveline Meijer voor De Stentor
vr. 10 feb. ’17

Vermiste Canadees duikt op in Brazilië

Hij was vijf jaar lang vermist en de hoop hem ooit nog terug te zien was bijna vervlogen. Maar de 39-jarige Canadees Anton Pilipa dook weer op. In 2012 verdween hij in Vancouver, ruim 10.000 kilometer verderop is hij gevonden. Al die tijd zou hij op blote voeten hebben gelopen, schrijft de Britse krant Metro.

Pilipa werd in 2012 voor het laatst gezien in de Canadese stad Vancouver. Hij moest rond die tijd voor de rechtbank verschijnen, omdat hij in 2011 werd gearresteerd voor mishandeling en wape…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

75 stukken (van 5.317 totaal)

versie master.1093e7b · production modus · 5 dagen geleden uitgebracht