Journalist

Esther Rouwenhorst

Publiceerde in Tubantia, Brabants Dagblad, BN DeStem, Eindhovens Dagblad, AD, de Gelderlander en PZC
Volgers
1
Artikelen
351
Media
7
Samengewerkt met

Uitgelicht

Esther Rouwenhorst voor Tubantia
do. 28 dec. ’17

Een virtuele coach voor vrouwen met borstkanker — Dappere Monique zet haar schouders eronder

Na een borstamputatie vorig jaar won Monique van Dijk (44) dit jaar het EK en het WK Bodybuilding. Ze heeft een virtuele coach als app ontwikkeld voor vrouwen met borstkanker.

Tijd om na te denken had ze niet. Het knobbeltje dat Monique vorig jaar in haar borst voelde bleek een tumor te zijn. "Kwaadaardig. Mijn borst moest eraf." In juni 2016 werden borst en vier lymfeklieren verwijderd. Een tweede operatie volgde in december. "Ik ging diep om van daaruit weer omhoog te klimmen. Want ik wist het.…

Esther Rouwenhorst voor Tubantia
za. 22 nov. ’14

‘De waarheid is nu niet meer te achterhalen’ — Mario Doornink heeft forse kritiek op het technisch onderzoek naar de monstertruck. „Wie moet ik geloven?”

HAAKSBERGEN/VIJFHUIZEN - Op die laatste zondagmiddag in september reed hij met zijn monstertruck het publiek in. Het gevolg: drie doden en 28 gewonden. Voor het eerst sinds het drama doorbreekt de 50-jarige chauffeur Mario Doornink het stilzwijgen. „Niet om mijzelf vrij te pleiten. Ik zeg niet: ‘Mario is onschuldig’. De oorzaak van dit ongeluk moet boven water komen. Ik wil de waarheid, zeker voor de slachtoffers in Haaksbergen.”

„Kijk, wat ik doe is gevaarlijk. Ik…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

75 stukken (van 351 totaal)

versie master.6f6408a · production modus · 2 dagen geleden uitgebracht