Journalist

Erika Schuuring

Schrijft voor de Swollenaer en RIBW Overijssel. Schreef voor De Stentor en Zowell.nl Interviewt en schrijft over herstel, groen, duurzaam mensen in de wijk. Hoe zijn we samen mens: Safe H(e)aven en de bundel voor Wipstrik-Zuid: Onze wijkhelden.
Volgers
0
Artikelen
10
Media
2

Uitgelicht

Erika Schuuring voor ander medium
di. 10 okt. ’17

Tiny Forest brengt natuur dichterbij Stadshagen

Stadshagen krijgt een heus, klein biodivers bos, een Tiny Forest. Nieuw groen, honderden bomen, een mix van Nederlandse en inheemse soorten in een dichtbegroeide wildernis, waar buurtgenoten samen met anderen actief kunnen zijn en zich laten inspireren. Kinderen leren over de natuur en bewoners ontmoeten elkaar op een gezonde plek. Samen gaan betrokkenen in november de bomen planten.

Erika Schuuring voor ander medium
vr. 7 apr. ’17

Marijke Lok is gekozen tot concierge van het jaar

HOLTENBROEK - De vlag hangt vrijdag uit en het schoolterrein is versierd met vrolijke slingers en ballonnen. Het is feest. Marijke Lok van Het Speelwerk, gereformeerde school voor speciaal basisonderwijs, is tot winnares uitgeroepen van de D66-verkiezing Zwolse Conciërge van het Jaar.

De conciërge, die vrijdag om 11.00 uur werd opgewacht door een opgewonden menigte van leerlingen en leerkrachten, is helemaal overweldigd. “Dat ze dit allemaal doen voor mij. Het is toch gewoon mijn werk?”

2014

2015

2016

2017

2018

2019

10 stukken

versie master.33a8b50 · production modus · 24 dagen geleden uitgebracht