Journalist

Emiel Poelert

Publiceerde in AD, BN DeStem, De Stentor, Brabants Dagblad, PZC, Eindhovens Dagblad, Tubantia, de Gelderlander, Dagblad van het Noorden, Het Parool, Leeuwarder Courant, HLN, Vice, Small Stream Media en andere media
Volgers
1
Artikelen
354
Media
15

Uitgelicht

zo. 29 dec. ’19

Van controverse tot veldheer: de Liverpool-droomreis van Virgil

Virgil van Dijk (28) begint vanmiddag (aftrap om 17.30 uur) tegen Wolverhampton Wanderers aan zijn honderdste duel voor Liverpool. De cijfers, trofeeën en loftuitingen vertellen het indrukwekkende begin van een succesverhaal dat nog altijd voortduurt.

De uitstraling, het gedrag en de teksten van Virgil van Dijk zijn de afgelopen jaren veelvuldig geprezen door zowel coaches, fans als analytici. Nog geen tweeënhalf jaar geleden was de huidige aanvoerder van Oranje echter het middelpunt van contro…

Emiel Poelert voor Vice
ma. 7 mei ’18

In gesprek met Pascal Bosschaart en zijn schitterende baard

Er is nog niemand te bekennen op Sportpark De Westmaat in Spakenburg als maandagmiddag een zwarte Mini Cooper de parkeerplaats op komt rijden. Uit de auto stapt een getatoeëerde en vooral bebaarde dertiger wiens ogen verstopt zitten achter een kekke zonnebril. Als je Pascal Bosschaart (38) na zijn profcarrière uit het oog bent verloren, zal het even duren voor je de voormalig profvoetballer herkent.

De Rotterdammer brengt tegenwoordig sportkleding aan de man, organiseert voetbalkampen en combinee…

wo. 14 sep. ’16

Aleksander Ceferin kan het pluche van de UEFA bijna voelen — 'Die beweringen? Het is echt allemaal onzin'

Niets staat een overwinning nog in de weg. Aleksander Ceferin (48) zal vanmiddag in Athene de enige opponent - Michael van Praag - verslaan en zich kronen tot UEFA-voorzitter.

De verwachting is dat Ceferin wordt gekozen, hoewel de Sloveen de schijn nogal tegen heeft. Ceferin zou bij zijn campagne een handje geholpen zijn door de FIFA, hij zou de Scandinaviërs de organisatie van het EK hebben beloofd in ruil voor stemmen, hij zou een marionet van de invloedrijke Russische voetbalbond zijn.

Ceferin …

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

67 stukken (van 339 totaal)

versie master.5145b14 · production modus · 2 dagen geleden uitgebracht