Journalist

Emiel Poelert

Published in AD, De Stentor, BN DeStem, Brabants Dagblad, PZC, de Gelderlander, Eindhovens Dagblad, Tubantia, Dagblad van het Noorden, Het Parool, Leeuwarder Courant, HLN, De Limburger, Vice, Small Stream Media, Staantribune and other media
Followers
1
Articles
677
Media
17
Collaborated with

Highlighted

Emiel Poelert for De Stentor
Mar 29 ’21

Verbijsterde hoogleraar christelijke ethiek pleit voor kerkelijk optreden tegen ‘hooligans’ op Urk

De fysieke belaging van journalisten door kerkgangers op Urk en in Krimpen aan de IJssel zit hoogleraar christelijke ethiek Theo Boer (60) hoog. De universitair docent van de Protestante Theologische Universiteit in Groningen veroordeelt op Twitter ‘het totaal onacceptabele gedrag’ van ‘hooligans’ en pleit voor kerkelijke tucht. ,,Laat blijken dat dit niet binnen de gelederen past.”

De gebeurtenissen op Urk en in Krimpen aan de IJssel heeft u gisteren met enige ergernis gevolgd mag ik wel zegge…

Emiel Poelert for De Stentor
Mar 02 ’21

Snelle is al fan: Merlijn uit Deventer maakt waanzinnige tekeningen. Nu wil ze meer

Een groter compliment dan ‘You’re the best’ kon Snelle illustrator Merlijn van Eijden onmogelijk geven. De gevierde artiest is niet de enige die haar werk bewondert. Op Instagram wordt ze al jaren bedolven onder superlatieven. Toch staart de kunstenares zich niet langer blind op de likes. ,,Als je alleen doet wat andere mensen leuk vinden, maakt straks iedereen hetzelfde.”

‘Ik heb de laatste tijd bijna niks van me laten horen op dit account omdat ik niet meer tevreden was over het werk dat ik jul…

Emiel Poelert for De Stentor
Feb 18 ’21

Judas-rol in The Passion past naadloos in spiritueel jaar van Deventenaar Rob Dekay: ‘Bizar, toch?’

Na zijn glansrijke vertolking van de bedrieger in Wie is de Mol? neemt Rob Dekay (34) dit jaar opnieuw de rol van verrader in voor een miljoenenpubliek. De singer-songwriter uit Deventer kruipt op Witte Donderdag in de huid van Judas tijdens het televisiespektakel The Passion van KRO-NCRV. Publiek zal er op 1 april in Roermond niet zijn. ,,Al kan de stilte juist voor extra impact zorgen.”

Eerst De Mol en nu Judas. Hoe komt het toch dat jij weer gecast bent als verrader?

,,Hahaha, ja da’s een goe…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

74 articles (from 629 total)