Journalist

Danny van der Linden

Mijn naam is Danny van der Linden. Ik werk freelance voor de Persgroep, BDU Media, Zpress en andere opdrachtgevers.
Volgers
0
Artikelen
19
Media
6

Uitgelicht

Danny van der Linden voor ander medium
vr. 5 apr. ’19

'Tafeltennis is hartstikke leuk'

[DRIEBERGEN] Elke maandagavond verzamelen zich aan de Akkerweg zo’n twintig enthousiaste tafeltennissers. Zij zijn lid van Driebergse Tafeltennis Vereniging SMASH. Sommigen van hen zijn al sinds de oprichting van de club betrokken. Eén van hen is Harry Jacobs, die tevens voorzitter van de vereniging is.

Danny van der Linden

,,Ik ben nu een kleine tien jaar voorzitter van SMASH”, vertelt Harry Jacobs (70) desgevraagd. Toen de vereniging in 1978 werd opgericht was Jacobs één van de eerste leden die …

Danny van der Linden voor ander medium
zo. 24 feb. ’19

Van Teeffelen schrijft wielerboek

[DRIEBERGEN] Als amateurwielrenner Dion Beukeboom zich aan het voorbereiden is op zijn poging het werelduurrecord te breken, volgt journalist Jurgen van Teeffelen hem op de voet. Als wetenschapsjournalist en wielerliefhebber doet hij diverse onderzoeken naar de kansen die Beukeboom heeft en is hij benieuwd naar het verhaal achter de poging. Een jaar van voorbereiding zal eindigen in Mexico en resulteren in een boek dat vanaf 26 februari in de winkels ligt.

Jurgen van Teeffelen is geboren in Hilva…

Danny van der Linden voor Reporters Online
di. 10 jul. ’18

Voetballers Chapecoense werden slachtoffer nalatigheid piloot

Op 28 november 2016 stort in de buurt van de Colombiaanse stad Medellin een British Aerospace 146 neer. Aan boord zitten dan 77 mensen, waaronder de voetballer van het Braziliaanse Chapecoense. Slechts zes inzittenden overleven de ramp.

De stad Chapeco ligt ongeveer duizend kilometer ten zuiden van Rio de Janeiro en is omgeven door boerenland. De 200.000 inwoners worden Chapecoense genoemd, net als de plaatselijke voetblaclub die in 1973 ontstond door een fusie tussen Independente…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

geen stukken

versie master.33a8b50 · production modus · één maand geleden uitgebracht