Journalist

Claudie Bolster

(Freelance) journalist en tekstschrijver voor diverse opdrachtgevers. Correspondent Utrecht voor het ANP. Was eerder in dienst van onder meer De Telegraaf, het ANP en het Algemeen Dagblad.
Volgers
1
Artikelen
170
Media
1
Samengewerkt met

Uitgelicht

Claudie Bolster voor De Telegraaf
vr. 5 feb. ’16

De Kruif hoeft niet meer achter de tralies — Justitie eist werkstraf van 240 uur

Het Openbaar Ministerie in Utrecht heeft gisteren een werkstraf van 240 uur geëist tegen oud-politica Kathalijne de Kruif (44).

Verder eiste het een half jaar celstraf, waarvan vijf maanden voorwaardelijk. De Kruif hoeft daarom niet meer terug naar de gevangenis. Daarover heeft justitie lang getwijfeld. Het werkt erg in haar nadeel dat ze als iemand met een voorbeeldfunctie zich schuldig zou hebben gemaakt aan het ‘op grote schaal witwassen van crimineel…

Claudie Bolster voor De Telegraaf
di. 2 feb. ’16

Eis tegen ’kale’ uit — Petie T. spil in ’hennepbende’

Het Openbaar Ministerie heeft gisteren tot 4,5 jaar celstraf geëist tegen de ’kern van een hennepbende’ waarmee oud-politica Kathalijne de Kruif (44) nauwe banden heeft. Donderdag hoort zij welke straf het OM vindt dat zij moet krijgen.

Bij deze drugsorganisatie zijn volgens justitie „de onder- en bovenwereld letterlijk en figuurlijk verstrengeld geraakt”. Er gingen miljoenen euro’s in om. De leden werkten met katvangers en daggelden. Intimidatie werd niet geschuwd. Crimineel geld…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

75 stukken (van 170 totaal)

versie master.6f6408a · production modus · 3 dagen geleden uitgebracht