Journalist

Caroline van Keeken

Publiceerde in Het Parool, nrc.nl, nrc.next, Trouw, Dagblad van het Noorden, Brabants Dagblad, BN DeStem, De Stentor, Eindhovens Dagblad, de Gelderlander, Leeuwarder Courant, PZC en Tubantia
Volgers
1
Artikelen
153
Media
14
Samengewerkt met

Uitgelicht

do. 23 mei ’19

Belgrado: 'Als je wilt dat het beter wordt, moet je er wat aan doen'

Reizen Belgrado als vakantiebestemming moet het niet hebben van z’n schoonheid. Je kunt er per fiets ontsnappen aan het recente oorlogsverleden.

Zo onopvallend mogelijk veeg ik mijn tranen weg na een flinke slok Rakija. Mijn nieuwe Servische vrienden vertrekken geen spier. Oleg Dobrovolsky (24) zegt dat ze deze Balkan-cognac wel sterker hebben meegemaakt, veel sterker. De échte variant moeten we op de terugweg maar kopen, vindt hij. Er wordt hard over de muziek heen gelachen en gepraat door mijn …

vr. 17 mei ’19

‘Juist in een depressieve fase wil ik graag werken’

Interview | Werken met een bipolaire stoornis Liesbeth van ’t Hof ondervond dat het best kan, werken als je een bipolaire stoornis hebt. Met medicijnen, begripvolle collega’s en een baas die je steunt.

Liesbeth van ’t Hof (50) heeft één regel: ze gaat niet naar huis. Hoe slecht ze zich ook voelt. „Als ik een depressieve dag heb, ben ik juist liever op mijn werk. Het idee van zo’n lange, structuurloze dag thuis vind ik eng – en het lost niets op.”

Van ’t Hof werkt als redacteur bij educatieve uitge…

2014

2015

2016

2017

2018

2019

75 stukken (van 153 totaal)

versie master.33a8b50 · production modus · één maand geleden uitgebracht