Journalist

Anton Goegebeur

Publiceerde in De Stentor, Het Nieuwsblad, Het belang van Limburg, Gazet van Antwerpen, nrc.nl, Tubantia, De Ondernemer, AD, de Gelderlander, nrc.next, PZC, De Standaard, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, BN DeStem, Dagblad van het Noorden en
Volgers
1
Artikelen
346
Media
17
Samengewerkt met

Uitgelicht

Anton Goegebeur voor De Stentor
vr. 28 jul. ’17

plofkraAK spoor van vernieling — Wie of wat stopt de plofkraker?

Omwonenden in de Dorpsstraat staan erbij en kijken ernaar. Deze keer is 'hun' pinautomaat aan de beurt. De daders laten een spoor van vernieling achter. Van een scheefgezakte pui tot een brandende auto, vermoedelijk een vluchtwagen. ,,Het loopt de spuigaten uit'', foetert een regionale bankdirecteur.

Donderdagmorgen, 04.00 uur. Diepenveen. Onder de rook van Deventer. Opnieuw is het een pinautomaat van Rabobank Salland. Directeur Edwin Leenes ziet het met lede ogen aan. Het is de tweede dit jaar. …

do. 27 jul. ’17

BESTRIJDINGSMIDDEL STROP — Geen kip of ei mag van het erf af

De tientallen kippenbedrijven die dit jaar een bloedluisbehandeling hebben gehad van Chickfriend uit Barneveld worden afgesloten. Voor de sector is het na de vogelgriep opnieuw een strop.

Pluimveebedrijven moeten hun eieren laten onderzoeken op de aanwezigheid van het verboden bestrijdingsmiddel fipronil. Tot de uitslag bekend is, mogen ze geen kippen, eieren of mest afvoeren. Als het middel niet wordt aangetroffen, geeft de Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) de bedrijven weer vrij.

De NVWA heeft …

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

75 stukken (van 346 totaal)

versie scrape-articles-with-no-author.b1c5340 · production modus · 2 dagen geleden uitgebracht