Journalist

Amber Benig

Publiceerde in Metro
Volgers
1
Artikelen
233
Media
1

2014

2015

2016

2017

2018

349 stukken

 • Amber Benig voor Metro
  wo. 19 apr. ’17

  7 x Snelle, gezonde eettips

  Ben jij nu al bezig met hoe je al die koningsdagbiertjes eraf krijgt? Deze zeven tips helpen jou de rest van de week een stuk gezonder door te komen.

  1. Maak je eigen bacon Maar dan van groenten. Het smaakt natuurlijk totaal niet hetzelfde, maar dit neemt niet weg dat het heerlijk is. Haal je dungesneden groenten door een kruidenmix, bak ze in de oven et voilà!

  2. Kip en zalm De variatiemogelijkheden zijn eindeloos én heel gezond! Doe het bijvoorbeeld op een toastje, in een salade of eet het lekke…

 • Amber Benig voor Metro
  di. 14 jun. ’16

  Diana's liefde woont ver: 'Het is kostbaarder'

  Het is natuurlijk nooit leuk om je lief te missen, maar een lange afstandsrelatie hoeft zeker niet vervelend te zijn. Blogger en YouTuber Diana Leeflang vertelt waarom het je relatie vers en spannend maakt.

  Een verkering op afstand moet je vaak missen, maar dat maakt de momenten die je samen doorbrengt des te specialer. „Ik kijk iedere keer héél erg uit naar het moment dat ik hem zie, ik leef daar echt naartoe. Ik haal daar ook heel veel geluk uit. Ik denk dat de relatie daardoor heel lang heel v…

 • Amber Benig voor Metro
  vr. 10 jun. ’16

  Trendreport: patches

  Nineties kids, opgelet! Haal je strijkplank, basic kleding én strijkplaatjes maar weer tevoorschijn. De patches zijn terug van weggeweest.

  Er is haast geen winkel of kledingmerk dat het niet verkoopt: kledingstukken of accessoires met patches. Waar de trend ineens weer opdook weet niemand, maar dat de plaatjes hot zijn is duidelijk.

  DIY

  Wat zo leuk is aan deze trend, is dat je het ook gemakkelijk zelf kunt maken. Oké, de plaatjes zelf fabriceren wordt wat lastig, maar je kunt ze wel zelf aanbrengen…

 • Amber Benig voor Metro
  za. 4 jun. ’16

  8 x Wijze lessen uit New Girl

  Van het samenwonen met drie mannen is Jess niet de enige die een stuk wijzer is geworden, ook wij hebben er wat van opgestoken. Nu somt Metro Lifestyle deze wijsheden voor je op.

  1. Je flirttechnieken zijn niet zo smooth als je denkt

  2. Ook mannen kunnen een emotioneel wrak zijn

  3. Mannen zijn recht voor hun raap en niet subtiel

  4. We doen allemaal wel eens iets waar we spijt van hebben…

 • Amber Benig voor Metro
  vr. 3 jun. ’16

  Hierop drijven de celebs deze zomer

  Ben jij nog op zoek naar het perfécte accessoire voor een pool party of voor aan het strand? Wellicht haal je dan wat inspiratie uit de zomertrend van de celebs.

  Bekende sterren worden namelijk massaal gespot op deze opblaasbare eenhoorn.

  #Floaty

  Onder de hashtag #Floaty vind je op Instagram ontelbaar veel opblaasbare zwemaccessoires terug. Tussen alle immense donuts, flamingo's en ananassen zie je zowel bekend als niet bekend Amerika drijvend op een eenhoorn. Wil jij ook zo'n fijn dier? Je kunt he…

 • Amber Benig voor Metro
  vr. 3 jun. ’16

  Zó krijg je de perfecte wenkbrauw

  Tegenwoordig kun je bijna niet meer om de foto's en filmpjes heen van meisjes die hun ​'on fleek' wenkbrauwen op Instagram tonen. Maar hoe maak je nu zo'n perfecte boog?

  Metro Lifestyle vroeg Daisy Molenaar, wenkbrauwspecialist bij Mrs. Highbrow, om advies.

  Vorm

  De eerste stap is zorgen dat je wenkbrauwen in vorm zijn. „Iedere salon heeft natuurlijk zijn eigen handtekening, maar onze klanten houden van een lage wenkbrauw met een lage arch.” Dit houdt in dat het hoogste punt van je wenkbrauw dus nie…

 • Amber Benig voor Metro
  do. 2 jun. ’16

  Dit is waarom we van pijn tussen de lakens houden

  Waar normaal gesproken alles behalve gelukkig worden van een tik, geknijp of een mep, kunnen we het tussen de lakens juist wel waarderen. Why?

  Volgens Siri Leknes, psycholoog aan de Universiteit van Oslo, is een tik fijn wanneer je het niet ziet aankomen én het niet te hard is.

  Daredevil

  Om de tik en pijn tijdens een sekspartij te onderzoeken liet de psychologe zestien mensen plaatsnemen in een warmte-apparaat om hun reactie te waarnemen. Het apparaat werd bevestigd om de armen en diende verschille…

 • Amber Benig voor Metro
  do. 2 jun. ’16

  Vans lanceert nieuwe Nintendo-collectie

  Gamers én sneakerfans, opgelet! Skatemerk Vans slaat wederom de handen ineen voor een vette samenwerking. Ditmaal niet met een kledingmerk, maar met Nintendo.

  Op de schoenen, accessoires en kleding zijn grafische prints te zien. De artikelen worden gesierd met kunst en personages uit de spellen Super Mario Bros, Duck Hunt, Donkey Kong en Legend of Zelda zijn te bewonderen.

  De schoenencollectie bevat onder andere het authentic model en de klassieke instappers. Dit eerste model is vooral gewijd aan …

 • Amber Benig voor Metro
  do. 2 jun. ’16

  Wow: zó verloor Adele meer dan 10 kilo

  Het is je vast niet onopgemerkt gebleven dat Adele flink wat kilootjes is kwijtgeraakt. Maar hoe heeft ze dit eigenlijk gedaan?

  Daily Mail maakt bekend dat de zangeres dit heeft gedaan met behulp van een celebritytrainer én een heel streng dieet.

  Wijn en chocolade

  Personal trainer Pete Geracimo, die onder andere actrice Kim Cattrall en David Hasselhoff traint, was dé aangewezen man voor Adele. Hij hielp haar met het zogenaamde 'Sirtfood Dieet'.

  Dit dieet zorgt dat je voornamelijk een groep eiwitten …

 • Amber Benig voor Metro
  do. 2 jun. ’16

  Dit zijn dé haartrends van deze zomer

  Ben jij toe aan een nieuw kapsel voor de zomer, maar weet je niet precies wat je wilt? Metro Lifestyle vroeg twee experts om hulp.

  Volgens Mark Melief, creative director van Kinki Kappers, is de grootste verandering dat er geen onderscheid meer wordt gemaakt in leeftijd, maar in mentaliteit. „Dit betekent dat een bepaalde trend bij iemand van zestien jaar kan passen, maar evengoed bij iemand van 35 jaar. Een coupe die leeftijdsgebonden is gaat in deze tijd niet meer op.”

  Bob

  Neem bijvoorbeeld de bo…

versie master.246ef94 · production modus · 7 dagen geleden uitgebracht